Att bygga en basgarderob

höstgarderob
Kappa – Zara | män Cashmeretröja – Weekday | Chelseaboots – Din Sko

Just nu håller jag på att bygga en basgarderob med kvalitetsplagg. Jag undviker helst polyestertyg för att plaggen andas inte samt att man blir så statisk. Det är som att ha en plastpåse på sig, oskönt. Jag börjar med att uppgradera det viktigaste först, kappa och skorna inför höst/vintern. Sedan cashmeretröja och ett par sköna jeans från Weekday kanske.

I helgen besökte vi Stockholm, skönt att komma bort från vardagen lite. Massor med promenader för att man ska hinna med ALLA butiker…helst. Stockholmeffekten(?) :) Vi övernattade på Scandic grandcentral, men jag är inte ett fan av mörka rum med dålig belysning. Men låt oss säga att det var inte det enda som jag inte gillade.

Många fina kappor hos Zara, men till slut hittade jag en som passade perfekt till min längd. Killen köpte en cashmeretröja från Weekday som är väldigt skön. Till och med jag kan ha den. Funderar på att senare köpa en också antingen från H&M eller &Other Stories. Veckan innan slog jag till på ett par varmfodrade chelseaboots. De är väldigt sköna och enkla att ta på sig.

grillad-hummer

Innan vi åkte hem tog vi en sen lunch på Burger and Lobster. Grillad hummer med pommesfrites och smörsås eller om det bara var smältsmör, osäker. Men jättegott var det! Jag ska dock komma ihåg att inte äta sjömat strax innan bilfärd för man kan bli sjösjuk. Blandad sjömat är ännu värre. Jag glömmer aldrig den bilresan vi gjorde från Fresno till Palm Springs i USA. När vi kom fram tog jag en asiatisk blandad sjömatsrätt, då mådde jag riktigt illa efteråt.

You may also like