Har tappat 4 kg

2014-08-31
Äntligen kan jag andas ut lite. Jag fick panik där ett tag när vikten bara rusade upp och matsuget bara ökade. Gjorde 16:8 metoden i 3-4 veckor men slutade för att jag blev så trött på eftermiddagarna och hade ingen energi. Kanske åt jag inte så bra kost eller tillräckligt mycket.

Fördelen med fastan var stort, man hade mycket tid över på morgon eftersom frukosten sköts fram till klockan 12 och matsuget minskade mycket också. Blev av med ett par kilo med den metoden.

När jag slutade med 16:8 åt jag lite bättre kost och på kvällarna åt jag lättfil och flingor för att stilla matbegäret. När suget efter fikabröd kom tog jag ett par teskedar honung istället, kroppen blev nöjd och bråkade inte om det och lyckades tappa nåt kilo till.

Imorgon ska jag börja med Whole30, där tyngdpunkten ligger på att äta mycket bra kost i 30 dagar i streck.

Image: arthlete

You may also like

2 comments