Whole 30 September – Dag 8 minus 1,5kg

Då är det en ny vecka, dag 8 av Whole30. Sedan i måndags så har jag gått ner med 1,5kg. Jag vet att jag inte bör väga mig varje dag men det påverkar inte mitt humör. Magen mår bättre idag, kanske var det blåbär som gjorde.

Hmm…detoxkänslan kommer och går. Ena stunden är jag pigg, andra stunden är jag jättetrött (som förkylningssymtom). Längtar fram till dag 16 då man ska få mer energi.

Just nu har jag två val att välja, ena valet är att förbli tjock och trött. Det andra valet fortfarande trött men tappar vikten. Vill jag ge upp? Nej. Det här är definitivt bättre än att vara tjock och orkeslös hela tiden.

Recept:
Hemmagjord chorizo. Syrlig och kryddig korv.
Thailändsk biffsallad. Skippa socker. Använd salt och vatten istället för fisksås.
whole30-september-8

You may also like

2 comments