Whole 30 September – Dag 9

Dag 9 av whole30 – Jag tror detoxkänslan har gått över idag. Jag kan inte fatta att jag har klarat av 9 dagar! Från att vara beroende av kolhydrater och socker till att äta ren och nyttig mat med massor av grön och frukt.

När jag provade Lchf förut så klarade jag inte av kosten på grund av att jag inte kunde äta något utan ris, pasta eller potatis till. Men med whole30 har jag inga problem! Jag blir förvånad av att maten kan smaka så gott med enkla ingredienser, utan såser och alla tillsatser.

Wokad räkor med grönsaker.

Kyckling frikadellsoppa.
Koka upp vatten i en stor kastrull. Ha i lök, vitlök, koriander, kryddpeppar och morötter. Koka i ca 10 minuter. Ha i kycklingbollar (kryddad med salt och peppar) och zucchini. Koka ytterligare i 5-10 minuter. Ha i shiitakesvamp och koka 5 minuter till. Salta vid behov.

whole30-september-9

You may also like