Whole 30 September – minus 3 cm i midjan

seger-dans
Jag fattar fortfarande inte att jag klarade av Whole 30! Hade jag inte bloggat varje dag så hade jag inte kunnat klara det. Tack Jenny för stödet! :) Det är väldigt blandade känslor under de här 30 dagarna. Jag sov bra i alla fall. Maten smakar gott även utan onyttiga såser och tillsatser. Har jag fått mer energi av Whole 30 kosten? Nja, energin kommer nog ifrån att jag har gått ner i vikt med 3,5kg och inte ifrån själva kosten.

Resultat
Vikt: -3,5kg
Midjemått: -3cm

Nu är jag på återinförningsfasen där jag ska börja införa mjölkprodukter i 3 dagar och observerar hur man mår efteråt. Hade grädde till bananpannkakorna i morse men orkade inte äta upp allt. Jag blev mätt väldigt snabbt. Till lunchen lade jag osten till min chiligryta som jag hade kvar från igår. Och nu till kvällen blir det glass.

You may also like

6 comments

  1. Tack själv! Det har varit kul att köra ihop fast än mitt slut inte blev riktigt som jag tänkt.
    Vi fortsätter stötta varran så klart! Kram!

    1. Ja det gör vi. :)
      Man gör så gott man kan, ska du fortsätta med paleo nu?

    1. Åh, jättebra! :) Nu mår jag bara kasst – trött, motivation på botten, och svårt att sova. Jag har bara ris och bönor kvar att testa.