Whole 30 September – Dag 1

Jag ska prova whole 30 under hela september månad, men kommer att avbryta ett par dagar i mitten av september på grund av födelsedagen.

Någonting som jag har saknat är sausage links, amerikanska frukostkorvar. Det var ett bra recept. Jag mår prima för att vara dag ett. Jag har aldrig ätit så här mycket grönsaker på en dag! :)
whole30-september-1

You may also like

4 comments

  1. Oh vad kul att du ska köra! Lycka till! Bara så inga “veta bättre” typer rackar ner på dig sen, du kan få kommentarer om att man måste köra 30 dagar i en följd. Äter du minsta lilla fel måste du räkna om dagarna från dag 1. Jag råkade ha liiiiiiite soya på mitt blomkålsris en gång och PANG så var “the haters” där och kommenterade. Fick också för mig att testa bananpannkaka och la ut en bild på insta, PANG fick jag en massa kommentarer om att det fick man minsann inte äta! Jag ville bara förvarna! Jag säger: The hell with them, kör ditt race, lyssna på vettiga människor och ignorera knäppisarna ;-) Stort lycka till!

    1. Tråkigt att du råkade ut för såna. Att det ska vara svårt för folk att vara uppmuntrande för andra. Tack för varning för knäppisarna! :) Hoppas det går bra också för dig.