Whole 30 September – Dag 2 trött

timeline-header

Jag sov gott i natt, men vaknade jättetrött i morse. I dag är det dag 2 med Whole30 som tydligen ska vara en av de värsta dagarna – hangover känslan, som att fasta för första gången. Kanske skulle ha ätit lite nyttigare innan jag gick på programmet. Men ikväll mår jag lite bättre.

Det känns skönt att få slippa tänka på vad man ska äta till mellanmål eftersom man bara ska äta 3 mål om dagen. Jag blir mätt ända fram till huvudmål och det var riktigt gott med blåbär till frukosten.

Enkel kycklingsoppa – Skär itu kycklingklubban i två delar och låt det koka med grönsaker i en stor kastrull i 50-60 minuter. När den är klar, salta efter smak.

Asiatisk köttbullar hittar ni här.

whole30-september-2

You may also like

2 comments

  1. 3 & 4 dagen e värst tycker jag. Och 5 när du vill döda allt… Men sen går det över! Lovar! :)