Whole 30 September – Dag 3 mår bättre

Jag startar whole30 dag 3 med amerikanska frukostkorvar, kokt vitkål och rivna morötter. Den här gången gjordes korven av fläskfärs och sidfläsk som blev också gott. Min mage mår bättre nu än med Lchf kost och då syftar jag på toalettbesöken.

Energin kommer och går, men känner mig mycket bättre än igår. Igår var det en jobbig dag, funderade på vad jag höll på med. Men sedan tänkte jag på de stunderna när man var sjuk och det här var ingenting jämför med det.

Om jag skulle ha gjort det endast för viktnedgång så skulle jag inte orka fortsätta med whole30. Men jag tänker på hälsan och hur kosten påverkar kroppen och att bra kost är viktigt för att hålla sig frisk. Idag ska jag läsa om boken igen.

Vågar jag ser framemot dag 4-5 när man vill döda allt? ;)

whole30-september-3

You may also like

2 comments

    1. Man får passa på att vara en liten bitch då ;) Som tur är så mår man bättre varje dag.