Whole 30 september – dag 6 äter mindre mat

bondensmarknad2014

Dag 6 av whole30 redan. I morse kändes det som jag hade en tröttmössa på mig, ville bara gå och lägga mig igen. Men jag var tvungen att gå till bondens egen marknad och köpte massor av läckra grönsaker. Sedan dök energin upp. Har varit hård i magen sedan igår så jag måste nog minska ner stekt mat och dricka mer vatten.

Jag äter lite mindre nu märker jag. I morse orkade jag inte ens äta upp maten.

Dillen från bondens marknad var så himla god till fisksoppan, och jag tycker inte ens om dill annars.

Torsksoppa med räkor

Tina upp torskfilé. Skära och ansa grönsakerna. Koka morot, palsternacka, och gul lök i 10-15 minuter eller tills de blir nästan färdiga. Ha i fisken och dill. Koka ytterligare 10-15 minuter. Ha i skalade räkor. Salta efter smak.

whole30-september-6

 

You may also like